Nieuws voor iedereen...

2021-02-22: kindertuinen starten op 7 en 9 april
Hoera, bestuur en vrijwilligers hebben besloten dat we, met inachtneming van de RIVM richtlijnen, weer met de kinderen aan het werk gaan. Het tuinseizoen begint op woensdag 7 en vrijdag 9 april. De kosten per kind zijn € 46,50. U kunt uw kind aanmelden via de aanmeldpagina. Doe het meteen want wij verwachten dat er veel belangstelling is!

2021-01-19: kindertuinen in 2021?
De kindertuinen liggen er nu nog kaal en verlaten bij. De Keizerhof is winterklaar gemaakt: er is gesnoeid; de grond is schoongemaakt maar moet nog worden bemest en gefreest. Ook hebben de vrijwilligers diverse belangrijke onderhouds werkzaamheden verricht.
Het bestuur orienteert zich op hoe er in corona-tijd veilig kan worden getuinierd. Dat betreft zowel de kinderen als de vrijwilligers. We zijn er nog niet uit. Maar omdat we vol goede moed zijn kunt u uw kind nu al via het aanmeldingsformulier aanmelden.

2020-11-09: Actie Rabo ClubSupport.
Heeft u bij de actie Rabo ClubSupport een stem uitgebracht op Kindertuinen De Keizerhof? Daar zijn wij superblij mee. De Rabobank heeft een totaalbedrag van € 706,33 aan onze Stichting overgemaakt! Vooral in dit jaar van uitgaven zonder inkomsten is het buitengewoon welkom. Hopelijk kunnen wij 2021 de kinderen weer als vanouds op de tuin ontvangen. Bedankt namens alle vrijwilligers en deelnemende kinderen van De Keizerhof. Bekijk hier het filmpje  waarin Rabobank de cheque onthult.

2020 april: helaas dit jaar geen kindertuinen door corona.